Todoist-cookies wissen in de webbrowser

• Web

Als er een technisch probleem is met Todoist, en het uitloggen en weer inloggen lost het probleem niet op, kom dan te weten hoe je Todoist-cookies kan wissen op verschillende webbrowsers:

Chrome

1. Kopieer en plak dit adres in je adresbalk: chrome://settings/privacy
  2. Klik op Site-instellingen.
  3. Klik op Rechten en op sites opgeslagen gegevens bekijken.
  4. Typ Todoist in de zoekbalk rechts bovenin.
  5. Klik op de knop Weergegeven gegevens verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Firefox

1. Kopieer en plak dit adres in je adresbalk: about:preferences#privacy
  2. In de sectie Cookies en websitegegevens klik je op de knop Gegevens beheren...
  3. Typ Todoist in de zoekbalk.
  4. Klik op de knop Verwijder alles.

Safari

1. In de Safari-app op je Mac, klik je op Safari links bovenin.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Privacy.
  4. Klik op Beheer websitegegevens.
  5. Typ Todoist in de zoekbalk.
  6. Klik op de knop Verwijder alles.

Microsoft Edge

1. Kopieer en plak dit adres in je adresbalk: edge://settings/siteData
  2. Typ Todoist in de zoekbalk.
  3. Klik op Alle getoonde verwijderen.

Opera

1. Kopieer en plak dit adres in je adresbalk: opera://settings/privacy
  2. In de sectie Privacy en beveiliging, klik je op Cookies en andere sitegegevens.
  3. Klik op Alle cookies en sitegegevens weergeven.
  4. Typ Todoist in de zoekbalk.
  5. Klik op Weergegeven gegevens verwijderen.