Kleurenthema's wijzigen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Personaliseer de look en feel van je Todoist door het kleurenthema die het best bij je past te kiezen. Kies er eentje uit de verschillende gratis en Pro opties:

Gratis thema's

Todoist, Donker, Maansteen en Mandarijn.

Pro-thema's

Kale, Bosbes, Lavendel en Framboos.

Je thema selecteren

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Thema.
  4. Selecteer het thema dat je wil gebruiken.
  5. Optioneel: Schakel de optie Thema synchroniseren UIT om verschillende thema's op je toestellen te gebruiken of AAN om hetzelfde thema te synchroniseren op al je toestellen.
  6. Optioneel: Je kan Todoist automatisch naar het donkere thema laten overschakelen wanneer je toestel de donkere modus gebruikt. Dit kan door simpelweg de schakelaar Automatische donkere modus in te schakelen.

Snelle tip

Zodra je Karma Verlicht bereikt zal er een nieuw mysterieus thema beschikbaar worden gemaakt in je account.

Veelgestelde vragen

Nee. Ondanks het feit dat een true black thema een kleine hoeveelheid batterij zou besparen in vergelijking met onze huidige donkere modus, achten we het verschil in energieverbruik niet significant genoeg (0.3% mW). Daarbij zou het ondersteunen van een true black modus, zonder het doorvoeren van een volledig herontwerp, het aanzienlijk moeilijker maken om visuele hiërarchieën en diepte van elkaar te onderscheiden.