Taken toevoegen aan Snelle notitie op je iPad

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Waarschuwing

Je kan deze functie alleen gebruiken op een iPad die op iPadOS 15 of nieuwer draait. Dit is niet beschikbaar op macOS- of iOS-toestellen.

Als je graag notities maakt, kan het zijn dat je in een notitie een link naar een Todoist-taak wil maken.

Het goede nieuws, als je Todoist op een iPad geïnstalleerd hebt, is dat je links naar je Todoist-taken in je Snelle notities kan toevoegen!

1. Open Todoist op je iPad en ga naar het project dat de taak bevat die je wil toevoegen aan een Snelle notitie.
  2. Swipe naar boven vanaf de hoek rechts onderin je scherm om Snelle notitie te openen.
  3. Voeg de tekst toe die je in je notitie wil.
  4. Met Todoist open op de achtergrond, tik je op de taak die je aan je notitie wil toevoegen.
  5. Selecteer Voeg link toe +. Een link naar je taak is nu aan je notitie toegevoegd.