Een taak via spraakcommando op Apple Watch toevoegen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Zet taken die plotseling bij je opkomen meteen in je to-do lijst door ze te dicteren op je Apple Watch.

1. Open de Todoist-app door op het Todoist-logo op het scherm van je Apple Watch te tikken.
  2. Scroll naar boven en tik op Taak toevoegen.
  3. Tik op het microfoon-icoon in de rechteronderhoek van je watch.
  4. Zeg de taakgegevens en tik op OK.
  5. Op het volgende scherm kan je het project waartoe de taak behoort selecteren.
  6. Zodra je klaar bent, tik je op Opslaan.

Veelgestelde vragen

Nee, helaas niet. Onze watchOS-app vereist dat de Apple Watch binnen bereik is van de iPhone om informatie te kunnen bijwerken, taken aan te kunnen maken en ze te kunnen voltooien.