Bestanden en links vanaf je mobiele toestellen aan Todoist toevoegen

Beschikbaar voor

• Beginner
  • Pro
  • Business

Platforms

• iOS
  • Android

Of je nu een foto, bestand of link aan je Todoist wil toevoegen, je kan dit doen zonder de app te hoeven openen. Hier is hoe:

Een bestand naar Todoist uploaden

Een bestand naar Todoist uploaden:

1. Open de foto of het bestand dat je naar Todoist wil uploaden.
  2. Tik op het blad delen-icoon.
  3. Selecteer Todoist op het deelblad.
  4. Voer een naam in voor de taak. Wijs een deadline toe of voeg het toe aan een project, indien nodig.
  5. Tik op het verzenden-icoon om je taak op te slaan.

Een link aan Todoist toevoegen

1. Open de link in een browser.
  2. Tik op het blad delen-icoon onder de adresbalk.
  3. Selecteer Todoist op het deelblad.
  4. Voer de naam in voor de taak. Wijs een deadline toe of voeg het toe aan een project, indien nodig.
  5. Tik op het verzenden-icoon om je taak op te slaan.

Notitie

Indien het Todoist-icoon ontbreekt in het delen-menu, herstart je je toestel en deel je opnieuw een bestand of een link.