Emoji toevoegen in Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Voeg iets extra's toe aan je Todoist met emoji ✨ Emoji kunnen in opmerkingen, maar ook in taken, secties, projecten, labels en filters gebruikt worden. Dit gaat als volgt:

1. Tijdens het invoeren van de tekst, open je het emoji-toetsenbord door op Ctrl + Cmd + Space te drukken op macOS of op de Windows-toets + . (punt) op Windows.
  2. Klik op een emoji om deze toe te voegen.

Snelle tip

Gebruik je Todoist op Linux? Probeer dan een browser add-on zoals Emoji Keyboard by Joypixels voor Chrome te gebruiken of Awesome Emoji Picker voor Firefox.

Veelgestelde vragen

Nee, Todoist ondersteunt alleen Unicode-emoji. De twee voornaamste redenen hiervoor zijn:

1. Alle platforms ondersteunen Unicode-emoji.
  2. Alle platforms bieden een betere ervaring voor Unicode-emoji, waaronder:
    • Toetsenbordondersteuning
    • De mogelijkheid om beschikbare emoji visueel te doorzoeken
    • Gelokaliseerde emoji-namen