Een geldig e-mailadres toevoegen wanneer je inlogt met Apple of Facebook

Platforms

• Web
  • macOS
  • Windows 10

Indien je je voor Todoist registreerde met een Apple- of Facebook-account en ervoor koos om het gerelateerde e-mailadres niet te delen, wijzen we automatisch een uniek maar ongeldig @users.todoist.com-adres toe om je Todoist-account te identificeren. Je ziet het vermeld staan onder de account-instellingen.

Dit betekent dat je geen e-mailnotificaties kan ontvangen over updates in Todoist. We kunnen je ook niet bereiken indien je ons via het helpcentrum contacteert.

Om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke informatie mist, werk je je account bij met een actief en geldig e-mailadres. Je kan nog steeds inloggen op Todoist met je Google-, Apple- of Facebook-logingegevens.

Stap 01: Voeg een account-wachtwoord toe

Als het adres voor je Todoist-account geassocieerd is met @users.todoist.com, voeg je een wachtwoord toe aan je Todoist-account:

1. Open een webbrowser.
  2. Log in op je Todoist-account: https://todoist.com/auth/login
  3. Klik op je avatar.
  4. Selecteer Instellingen & Account.
  5. Klik op Wachtwoord toevoegen.
  6. Voer een sterk wachtwoord in van 10-15 tekens voor je account. Dit zorgt ervoor dat het overeenkomt met de vereisten voor wachtwoordbeveiliging van Todoist.

Stap 02: Wijzig je e-mailadres

Nadat je een wachtwoord aan je Todoist-account toegevoegd hebt, verander je je Todoist e-mailadres en vervang je het door een actief en geldig e-mailadres.

Notitie

Als je two-factor authenticatie in Todoist ingeschakeld hebt, zal je een éénmalige code nodig hebben van je gekozen authenticatie-app om je e-mailadres te veranderen.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het vervangen van het ongeldige @users.todoist.com-adres in Todoist, contacteer ons dan.