Een Todoist-widget aan het Android lock screen toevoegen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Android

Je kan een Todoist-widget aan het lock screen toevoegen zodat je in één oogopslag je toekomstige taken ziet en nieuwe taken kan toevoegen zonder je dat je hiervoor je toestel hoeft te ontgrendelen.

Notitie

Ondersteuning voor lock screen-widgets is opgeheven sinds Android Lollipop. Deze functie werkt dus alleen voor versies die ouder zijn dan 5.0.

1. In portretmodus, swipe naar rechts bovenin het scherm totdat je het +-symbool ziet. In landschapsmodus swipe je van rechts naar links.
  2. Klik op het +-symbool en voeg je PIN, patroon of wachtwoord in. Er verschijnen vervolgens een aantal beschikbare widgets.
  3. Klik op de Todoist-widget om deze toe te voegen.