Een project, label of filter aan je favorieten in Todoist toevoegen

Beschikbaar voor

• Beginner
  • Pro
  • Business

Onderscheid je taken met de hoogste impact van de rest door projecten, labels en filters aan je favorieten toe te voegen.

Wanneer je een project, filter of label als favoriet toevoegt in Todoist, worden ze toegevoegd aan een nieuwe sectie Favorieten in de zijbalk. Daarna worden al je favorieten op al je toestellen gesynchroniseerd.

Een project aan Favorieten toevoegen

1. Klik op het drie stippen-icoon naast de projectnaam in de zijbalk om meer project-acties te bekijken.
  2. Selecteer Toevoegen aan favorieten in het menu.

Het project zal verschijnen in de sectie Favorieten in de zijbalk.

Een filter of label aan Favorieten toevoegen

1. Klik op Filters & labels in de zijbalk.
  2. Klik op het hart-icoon naast de filter of het label dat je aan je favorieten wil toevoegen.

Je filter of label zal verschijnen in de sectie Favorieten in de zijbalk.

Een project uit Favorieten verwijderen

Om een project uit de sectie Favorieten te verwijderen, klik je met de rechtermuisknop op het project en selecteer je Verwijderen uit favorieten.

Een filter of label uit Favorieten verwijderen

Om een filter of label uit de sectie Favorieten te verwijderen, klik je met de rechtermuisknop op de filter of het label en selecteer je Verwijderen uit favorieten.

Favorieten herordenen

Favorieten worden in dezelfde orde opgelijst als waarin ze verschijnen in je project-, label- en filter-lijsten.

Om de orde in de sectie Favorieten te veranderen, sleep je het project, de filter of het label naar de locatie die je wil in hun respectievelijke lijsten. De nieuwe orde wordt ook in de sectie Favorieten weergegeven.

Het is echter niet mogelijk om de volgorde waarin de categorieën in de favorieten voorkomen te veranderen: eerst projecten, vervolgens labels en filters als laatste in de lijst.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het toevoegen of verwijderen van een project, filter of label als een favoriet, contacteer ons dan.