Vis aktivitetsloggen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Aktivitetsloggen lar deg se alt som du og de du samarbeider med, har jobbet med. Informasjonen er organisert etter dato og filtrert etter prosjekt, person eller hendelsestype. Se alt:

• Oppgaver lagt til
  • Redigerte oppgaver
  • Fullførte oppgaver
  • Oppgaver som ikke er fullført
  • Slettede oppgaver

Kunder med gratisabonnement kan få tilgang til opptil syv dager med aktivitetslogg. Lås opp hele aktivitetshistorikken din ved å oppgradere til et betalt abonnement.

Vis kontoens aktivitetslogg

1. Klikk på avataren din øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Aktivitetslogg.
  3. For å filtrere aktivitet etter prosjekt, person eller hendelsestype, for eksempel når en oppgave ble lagt til eller fullført, bruker du rullegardinmenyene øverst i aktivitetsloggen.

Se et prosjekts aktivitet

1. Øverst til høyre for et prosjekt klikker du på de tre prikkene.
  2. Klikk på Aktivitet-fanen.

Se en oppgaves aktivitet

1. Klikk på oppgaven
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Vis oppgaveaktivitet.