Bruk Zendesk med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Zendesk er en kundeserviceapplikasjon som ofte brukes av selskaper til å spore og svare på spørsmål fra kundene sine. Ved å integrere Todoist med Zendesk vil du kunne opprette Todoist-oppgaver fra Zendesk-billetter med ett enkelt klikk.

Etter at du har lagt til integrasjonen i Zendesk-organisasjonen din, finner du et Todoist-ikon i billettsidefeltet som lar deg sende en oppgave rett til Todoist-innboksen.

Sette opp integrasjonen

Advarsel

For å legge til Todoist-appen i Zendesk-organisasjonen din, må du være en administrator.

1. Gå til Todoist-integrasjonens oppføring på Zendesk-markedsplassen.
  2. Klikk på Installer.
  3. Velg organisasjonen du ønsker å installere appen for i rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Installer igjen.
  5. En ny side åpner seg. Klikk på Installer igjen.
  6. Da er alt klart! Du vil nå finne Todoist-ikonet i sidefeltet når du ser på billetter i Zendesk.

Bruke integrasjonen

1. Åpne en Zendesk-billett.
  2. Klikk på Apps (Apper) øverst i høyre hjørne. Dette åpner en visning av alle installerte app-integrasjoner.
  3. Hvis dette er første gang du bruker integrasjonen, vil du bli bedt om å logge på Todoist og gi tilgang.
  4. Klikk på Legg til oppgave. En oppgave legges til i Todoist-innboksen din, som vil ha tittelen Zendesk: tittel på billett. Så hvis billetten din har tittelen Faktureringsspørsmål, vil den tilhørende Todoist-oppgaven ha tittelen Zendesk: Faktureringsspørsmål.
  5. (Valgfritt) Klikk på View task (Vis oppgave) i Zendesk for å bli tatt med rett til oppgaven i Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Zendesk med Todoist, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen fra Zendesk-organisasjonen din:

Advarsel

Du må være administrator for Zendesk-organisasjonen for å avinstallere integrasjoner.

1. Åpne administratorvisningen for Zendesk-organisasjonen din.
  2. Under Apps (Apper) klikker du på Manage (Administrer).
  3. Du skal nå være i My apps (Mine apper)-visningen. Hold pekeren over Todoist-ikonet, og klikk på Innstillinger-ikonet.
  4. Velg Uninstall (Avinstaller).