Bruke Todoist-maler

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Nett
  • macOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Se gjennom, søk etter og importer maler direkte fra Todoist.

Med Todoist-maler kan du optimalisere agendaen for ditt neste jobbmøte, prøv en ny produktivitetsmetode, forbedre planleggingsprosessen for studiene dine, og oppdag mange andre nyttige arbeidsflyter.

Bruke en mal

1. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre, eller klikk på + for å legge til nye prosjekter i sidestolpen. Dette åpner en meny.
  2. Klikk på Bla i maler.
  3. Bruk søkelinjen til å finne en spesifikk mal, eller du kan bla ned for å se gjennom listen med maler.

1. Velg malen du vil bruke.
    2. Klikk på Kopier til Mine Prosjekter. Malen blir lagt til som et nytt prosjekt i Mine prosjekter-arbeidsområdet ditt.

Lage en mal fra prosjektet ditt

For å opprette en mal fra dine egne prosjekter eksporterer du prosjektet som en lenke eller en CSV-fil. Lagre denne lenken eller CSV-filen på et trygt sted, i tilfelle du trenger den.

For å bruke malen importerer du den til et nytt prosjekt.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å bruke maler i Todoist eller skape maler ut av prosjekter, kan du kontakte oss.