Bruke Todoist i Wayland

• Linux

Hvis datamaskinen din kjører på Wayland, kan du se noen grafiske feil i Todoist forårsaket av XWayland. Disse kan inkludere uskarp skrift eller skaleringsproblemer ved bruk av flere skjermer.

Finn ut hvordan du kjører Todoist som en naturlig Wayland-app uten XWayland-laget:

Bruk Snap til å kjøre Todoist på Wayland

1. Åpne en terminal.
  2. Skriv inn denne kommandoen for å starte Todoist: span run todoist --ozone-platform-hint=auto
  3. Kopier Todoist .desktop-filen fra /var/lib/snapd/desktop/applications.
  4. Lim inn på følgende sted: ~/.local/share/applications
  5. Rediger dens Exec-linje for å legge til følgende: --ozone-platform-hint=auto parameter

Bruk AppImage til å kjøre Todoist på Wayland

1. Åpne en terminal.
  2. Finn navnet til Todoist AppImage-filen ved å skriv inn denne kommandoen: ls ~/Applications/Todoist-*.AppImage
  3. Start Todoist med navnet til den filen: ~/Applications/Todoist-<filnavn>.AppImage --ozone-platform-hint=auto
  4. Rediger Todoist .desktop-filen i skrivebordsmiljøet ditt ved å legge til det følgende til dens Exec-linje: --ozone-platform-hint=auto parameter

Få hjelp

Hvis du har problemer med å kjøre Todoist på Wayland, kan du ta kontakt med oss.