Bruke Todoist i Safari

• Beginner
  • Pro
  • Business

Plattformer

• article.plugin
  • Nett

Lage hvilke som helst nettsteder som en Todoist-oppgave ved hjelp av Todoist-knappen for Safari.

Sett opp utvidelsen

1. Installer Todoist for macOS.
  2. Sjekk at utvidelsen er aktivert i nettleserens innstillinger.
    • Åpne Safari.
    • Klikk på Safari øverst til venstre.
    • Velg Innstillinger.
    • Åpne Utvidelser-fanen.
    • Sjekk om Todoist er slått på.
  3. Deretter legger du til Todoist-knappen i Safari:
    • Åpne Safari.
    • Klikk på Vis øverst til venstre.
    • Velg Tilpass oppgavelinje …
    • Finn Todoist-ikonet og dra det enten til venstre eller høyre side av adresselinjen.
    • Klikk på Ferdig.

Bruk utvidelsen

Når du har satt opp utvidelsen, legger du til hvilket som helst nettsted som en Todoist-oppgave:

1. Klikk på Todoist-ikonet i verktøylinjen. Legg til raskt dukker opp med koblingen til nettstedet i oppgavenavnet.
  2. Legg til relevant informasjon i oppgavens navn eller beskrivelse.
  3. Klikk på Legg til oppgave for å lagre oppgaven.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å bruke Todoist i Safari, kan du kontakte oss.