Bruk Timely med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Timely er en app for sporing av tid som lar deg følge med på hvor mye tid du bruker på prosjekter og oppgaver. Timely lar deg se alle fullførte oppgaver fra Todoist og tidspunktet du merket dem som fullført i Minne-tidslinjen, noe som gjør det veldig enkelt å logge tiden for alt arbeidet du har fullført i dag.

Sette opp integrasjonen

1. Logg deg inn på Timely-kontoen din, eller opprett en ny konto her. Gå deretter til Apper-fanen inne på innstillingene til Timely.
  2. Klikk på Todoist og koble kontoen til Timely.
  3. Klikk på Godkjenn-knappen og logg deg inn på Todoist-kontoen … og du er ferdig!

Bruke integrasjonen

1. Før pekeren over Todoist-prikken på tidslinjen din for å se fullførte oppgaver og klokkeslettet du fullførte dem.
  2. Klikk og dra for å velge Todoist-prikken for å legge til logget tid for den oppgaven.
  3. Klikk på Lagre.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Timely. Vennligst kontakt Timely sin kundestøtte for hjelp.