Bruk TimeCamp med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

TimeCamp er en automatisk programvare for tidssporing som sporer bruk av nettsteder og programmer, brukeres produktivitet, prosjekter og hjelper oss med å forstå hvordan tiden brukes.

TimeCamp lar deg logge timer for Todoist-oppgavene dine ved automatisk å synkronisere dem med prosjektlisten din i TimeCamp. Du kan deretter finne ut tid brukt per oppgave fra Todoist på TimeCamps timeseddel, på skrivebordet eller i mobilapper.

Sette opp integrasjonen

1. Logg inn på TimeCamp-kontoen din, gå til Innstillinger, naviger til Tillegg-fanen.
  2. Finn Todoist i listen over tilgjengelige tillegg og klikk på Aktiver-knappen.
  3. Klikk på Aktiver integrasjonen-knappen for Todoist. Du blir bedt om å gi TimeCamp autorisasjon til å få tilgang til data fra kontoen din. For å fortsette, må du gi TimeCamp denne autorisasjonen.

Bruke integrasjonen

1. Åpne Timeseddel-fanen.
  2. Skriv inn oppgaven og klikk på Start sporing-knappen.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av TimeCamp. Vennligst kontakt TimeCamp sin kundestøtte for hjelp.