Bruk Time Doctor med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • Windows 10
  • Linux

Time Doctor er en app som sporer tiden du bruker, så du kan holde oversikt over hvor mye tid som brukes på å fullføre arbeidet ditt. Ved å integrere Time Doctor med Todoist, vil du kunne spore hvor mye tid som brukes på Todoist-prosjekter og -oppgaver.

Sette opp integrasjonen

1. Installer Time Doctor (macOS, Windows eller Linux).
  2. Åpne dashbordet ditt.
  3. Trykk på selskapsnavnet ditt øverst til venstre, for å utvide menyen.
  4. Velg Dine integrasjoner.
  5. Klikk på Todoist.
  6. Slå på Todoist-integrasjonen ved hjelp av PÅ/AV-bryteren.
  7. Godkjenn med Todoist-kontoinformasjonen din.

Bruke integrasjonen

Klikk på hvilken som helst Todoist-oppgave i Time Doctor-appen, for å begynne å spore tiden brukere bruker på oppgaven.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Time Doctor. Vennligst kontakt Time Doctor sin kundestøtte for hjelp.