Bruk Trello Power-Up med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Trello Power-Ups lar deg legge til flere funksjoner til integrasjonene du bruker med Trello. Ved å legge til en Power-Up for integrasjonen din mellom Todoist og Trello, vil du enkelt kunne lage Todoist-oppgaver fra Trello-kortene dine med ett enkelt klikk.

Advarsel

Det er for øyeblikket ikke noe offisielt importeringsverktøy for å overføre dataene dine fra Trello til en Todoist-konto. Hvis du ønsker å bruke Todoist på en lignende måte som du bruker Trello, kan du prøve tavlevisning.

Sett opp Power-Up

1. Gå til Trellos nettsted for Power-Ups.
  2. Klikk på Add Power-Ups (Legg til Power-Ups).
  3. Velg tavlen du vil aktivere Power-Ups for i rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Add (Legg til).
  5. Power-Ups er nå aktivert! Klikk på Go to board (Gå til tavle) for å komme i gang med å legge til oppgaver.

Bruk Power-Up

Etter at du har lagt til Todoist Power Up på Trello-tavlen din, finner du Add to Todoist (Legg til i Todoist)-knappen på hver side av kortene dine. Dette sender en oppgave rett til Todoist-innboksen.

1. Åpne et kort på Trello-tavlen din.
  2. Klikk på Add to Todoist (Legg til i Todoist) på høyre side av kortet.

Hvis dette er første gang du bruker Power-Ups, vil du bli bedt om å logge på Todoist og gi tilgang.

Power-Up legger til en oppgave rett i Todoist-innboksen din med navnet på kortet som oppgavenavnet. Annen kortinformasjon, som forfallsdato eller etikett, er ikke inkludert i oppgaven. Du må legge til disse manuelt for oppgaven i Todoist.

Raskt tips

Når du vil gå tilbake til Trello-kortet, klikker du på koblingen i navnet til Todoist-oppgaven. Dette åpner kortet på Trello-tavlen din.

Fjern Power-Up

Hvis du ikke lenger vil bruke Power-Ups, kan du her se hvordan du fjerner den fra tavlen din:

1. Åpne Trello-tavlen din.
  2. Klikk på Todoist-ikonet i tavlemenyen. Dette åpner Power-Up-menyen.
  3. Klikk på Disable (Deaktiver). Power-Ups vil nå fjernes fra tavlen og ikke lenger vises på kortene dine.

Opprett flere arbeidsflyter

Hvis du vil opprette flere arbeidsflyter mellom Trello og Todoist, kan du bruke en av disse tredjepartsintegrasjonene: