Bruke Todoist-utvidelsen i nettleseren din

• Beginner
  • Pro
  • Business

Plattformer

• article.plugin
  • Nett

Når du surfer på nettet og ønsker å lagre gjeldende nettside i Todoist, kan du bruke Todoist-utvidelsen til å lagre innholdet med bare noen få klikk. Den er for øyeblikket tilgjengelig for Google Chrome, Edge, Firefox, Opera og Safari.

Installer Todoist-utvidelsen i nettleseren din.

Raskt tips

Hvis du bruker Todoist-utvidelsen med Firefox eller Google Chrome, vil du ha et par ekstra funksjoner tilgjengelige enn de som er oppført i denne artikkelen. Les den fulle oversikten:

Vis Todoist-oppgavelisten din

For å ta en rask titt på Todoist fra nettleseren din, klikker du på Todoist-ikonet på linjen med utvidelser øverst til høyre. En kompakt visning av Todoist dukker opp:

Den kompakte visningen er en super måte å spare tid på. Du får tilgang til alle Todoists funksjoner uten å måtte forlate nettsiden du er på.

Høyreklikk på en nettside for å legge den til som en oppgave

Advarsel

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig med Todoist-utvidelsen for Safari. Bytt til en annen nettleser, og bruk utvidelsen for å legge til en nettside som en oppgave.

1. Gå til nettsiden for å legge den til som en oppgave.
  2. Høyreklikk på hvilken som helst del av siden.
  3. Velg Legg til i Todoist.

(Valgfritt) Legg til detaljer for oppgaven.

4. Klikk på Legg til oppgave for å lagre oppgaven.

Legg til spesifikk tekst fra en nettside som en oppgave

1. Velg hvilken som helst tekst på siden.
  2. Høyreklikk og velg Legg til i Todoist. Den valgte teksten blir brukt som oppgavenavn.

(Valgfritt) Legg til detaljer for oppgaven.

3. Klikk på Legg til oppgave for å lagre oppgaven.

Legg til en nettside som en oppgave ved hjelp av Legg til raskt

Du kan også legge til nettsiden som en oppgave ved å bruke Legg til raskt:

1. Klikk på Todoist-ikonet på linjen med utvidelser øverst til høyre.
  2. Klikk på sidestolpe-ikonet. Sidestolpen vises.
  3. Klikk på Legg til oppgave.
  4. Klikk på Legg til nettside som oppgave nederst. Dette legger til nettsiden og URL-en som oppgavenavnet.
  5. Klikk på Legg til oppgave for å lagre oppgaven.