Bruke produktivitetsvisningen i Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Produktivitetsvisningen lar deg se hvor mange oppgaver du har fullført på en daglig eller ukentlig basis, hvor langt du har kommet mot målene dine, og hvor mange Karma-poeng du har samlet.

Få tilgang til produktivitetsvisningen

Slik ser du produktiviteten din:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Klikk på navnet ditt for å åpne Produktivitet.

Vis fullførte oppgaver

Det første du legger merke til i Produktivitet, er hvor mange oppgaver du har fullført totalt, som også er en kobling til vis alle fullførte oppgaver. Klikk eller trykk på dette alternativet for å se hvilke oppgaver du har fullført nylig.

Se dine daglige og ukentlige mål

I Daglig-fanen kan du se hvor mange oppgaver du har fullført i dag og om du har fullført det daglige målet ditt. Hvis du ikke lenger ønsker å spore daglige mål, går du til Produktivitetsinnstillingene og setter verdien for daglig mål til 0, noe som slår dette av.

I tillegg til dine daglige mål, følger Todoist med på dine ukentlige mål. Du kan se disse på Ukentlig-fanen. Her kan du også se hvor mange oppgaver du har fullført denne uken, og hvor stor fremdrift du har mot målet ditt.

Som standard er det daglige målet ditt 5 og det ukentlige målet 25. Du kan imidlertid endre disse når som helst på nett, i Windows eller i macOS via koblingene Karma-mål og -innstillinger eller Endre mål.

Raskt tips

Ta en raskt titt på fremdriften mot det daglige målet ved å se på kakediagrammet øverst til høyre på kontoen din.

Under målene dine kan du sjekke måloppnåelsen din. Måloppnåelsen er antall dager eller uker på rad du har oppnådd målet ditt. Du vil også se den lengste måloppnåelsen din, så du har noe å jobbe mot.

Sammendrag av fullførte oppgaver

For å se hvilke prosjekter du jobber mest med, kan du ta en titt på et sammendrag av oppgaver du har fullført de siste sju dagene.

Obs

Du kan også se en detaljert oversikt over oppgaver de siste fire ukene på Ukentlig-fanen.

Fargene representerer fargene til prosjektene hvor du fullførte oppgaver. Den vertikale grå linjen representerer dine daglige mål.

Karma

Etter hvert som du fullfører oppgaver i tide i Todoist, får du Karma-poeng og når nye Karma-nivåer. Du kan se ditt nåværende antall Karma-poeng og Karma-nivået ditt ved å velge Karma-fanen i Produktivitet.

Finn ut mer om Karma-poeng og hvordan du tjener dem.

Innstillinger for produktivitet og Karma

Endre innstillingene dine for produktivitet og Karma fra Karma-menyen i Innstillinger:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Produktivitet. Nå kan du:
    • Slå Todoist Karma på eller av.
    • Endre dine daglige eller ukentlige mål.
    • Ta en pause fra Karma når som helst. Du tjener ikke Karma, og du mister ikke din daglige eller ukentlige måloppnåelse.

Du kan for eksempel slå av lørdag og søndag, så du bare holder styr på oppgaver i løpet av uken og ikke mister måloppnåelsen din i helgen.

• Bruk Feriemodus-bryteren for å slå feriemodus på eller av. Du ødelegger ikke måloppnåelsen når du tar fri fra Todoist.

Ta kontakt

Hvis du har problemer med å få tilgang til produktivitetsvisningen, tar du kontakt med oss. Vi, David, Carol, Pierre eller en annen av våre 14 teammedlemmer, ser frem til å hjelpe deg!