Bruk Magic Link til å logge inn på Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • Windows 10
  • Linux

Teamrolle

• Administrator
  • Medlem
  • Gjest

Magic link er en unik URL som bekrefter kontoinformasjonen din, så du kan logge inn på Todoist-datamaskinapper.

Magic Link Help.png

Bruk Magic Link hvis spørsmålet om å åpne Todoist ikke dukker opp, eller hvis du opplever påloggingsproblemer med datamaskinappene:

Obs

Oppdater Todoist til 8.17.0 eller nyere for å bruke Magic Link når du skal logge inn på appen. Hvis du ikke har installert ennå, kan du laste ned Todoist-datamaskinappen.
  1. Åpne Todoist-datamaskinappen.
  2. Klikk på Fortsett i nettleseren din.
  3. Oppgi Todoist-kontoinformasjonen din. Du får en oppfordring om å åpne datamaskinappen.
  4. Klikk på Avbryt for å lukke oppfordringen.
  5. Klikk på Prøv å bruke en Magic Link på påloggingssiden.
  6. Klikk på kopier-ikonet ved siden av Magic Link.
  7. Bytt til Todoist-appen.
  8. Klikk på Bruk en Magic Link.
  9. Lim inn Magnet Link.
  10. Klikk på Logg inn.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å logge inn på Todoist med Magic Link, tar du kontakt med oss.