Bruke den dynamiske Legg til-knappen i Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

På mobile enheter bruk du den dynamiske Legg til-knappen for å opprette en oppgave, underoppgave eller seksjon i Todoist. Berør og dra knappen hvor som helst i prosjekter, I dag-visningen eller Kommende-visningen.

Den dynamiske Legg til-knappen fungerer bare i listelayouten. Den oppretter ikke et prosjekt, et filter eller en etikett.

Legg til en oppgave i I dag, Kommende eller en prosjektvisning

1. Berør og dra den dynamiske Legg til-knappen til der du vil opprette den nye oppgaven.
  2. Skriv inn oppgavenavnet og legg til eventuell informasjon.
  3. Trykk på send inn-knappen for å lagre oppgaven.

Legge til en underoppgave

For å opprette en underoppgave må du sjekke at prosjektet bruker listelayouten.

Dra deretter den dynamiske Legg til-knappen nedenfor til den overordnede oppgaven og litt til høyre for listen.

Den dynamiske Legg til-knappen lager bare underoppgaver eller seksjoner i prosjekter.

Legg til en seksjon for et prosjekt

1. Berør og dra den dynamiske Legg til-knappen i hvilken som helst retning. Et seksjon-ikon vises nederst til venstre på skjermen.
  2. Dra den dynamiske Legg til-knappen over seksjon-ikonet.
  3. Skriv inn navnet til den nye seksjonen.
  4. Trykk på send inn-knappen for å lagre seksjonen.

Få hjelp

• Hvis du foretrekker å bruke tavlelayouten i et prosjekt, trykker du på Legg til oppgave nederst i listen for å opprette en oppgave.
  • Hvis den dynamiske Legg til-knappen ikke reagerer eller ikke oppretter oppgaver, underoppgaver eller seksjoner, kan du kontakte oss.