Bruk Conversation Starters-utvidelsen med Todoist

• Nett
  • Windows 10
  • Linux

Obs

Conversation Starters-utvidelsen er ennå ikke tilgjengelig for team og arbeidsområder. Meld deg på e-poster fra Todoist for å finne ut når den blir tilgjengelig for teamet ditt.

Hvis du regelmessig har møter med enkeltpersoner, vet du hvor vanskelig det kan være å konsekvent komme med nye, interessante og stimulerende spørsmål å legge til agendaen. Med den nye Conversation Starters-utvidelsen er ubehagelig stillhet en saga blott!

Sett opp utvidelsen

1. Logg inn på Todoist på https://todoist.com eller i datamaskinappene.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Klikk på Integrasjoner i sidemenyen.
  5. Klikk på Bla gjennom øverst i Integarsjon-innstillingene.
  6. I listen med tilgjengelige integrasjoner velger du Conversation Starters.
  7. Klikk på Legg til.
  8. Klikk på Bekreft.

Når du kjører utvidelsen for første gang, blir du bedt om å gi Todoist tillatelse til å legge til nye oppgaver.

Bruk utvidelsen

I hvilket som helst Todoist prosjekt klikker du på de tre prikkene øverst til høyre. Dette åpner prosjektmenyen.

Klikk deretter på Legg til Conversation Starters.

Fjern utvidelsen

1. Logg inn på Todoist på https://todoist.com eller i datamaskinappene.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Klikk på Integrasjoner i sidemenyen.
  5. Klikk på Conversation Starters.
  6. Velg Fjern.
  7. Klikk på Fjern for å bekrefte.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å sette opp eller bruke Conversation Starters-utvidelsen, kan du kontakte oss.