Bruk Legg til oppgave raskt i Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Vi har ikke kommet på en måte som lar deg legge til oppgaver telepatisk (ennå), men Todoists Legg til raskt-funksjon er nesten like bra. Legg til raskt er den raskeste måten for å legge til en ny oppgave, komplett med forfallsdatoer, etiketter, påminnelser med mer.

Obs

Vi støtter for øyeblikket ikke skriftlige forfallsdatoer på tsjekkisk og tyrkisk. Hvis du ønsker at vi skal legge til disse språkene i fremtiden, må du fortelle oss det .

Bruke Legg til raskt

1. Klikk på Legg til oppgave, eller trykk på tastatursnarveien Q, for å åpne Legg til raskt.
  2. Skriv eventuelle oppgavedetaljer i feltet for oppgavenavnet.

Legg til oppgavedetaljer

Legg tilVed å skrive
Forfallsdato eller forfallstidspunkt

Datoen og klokkeslettet i oppgavefeltet med naturlig språk, som i morgen kl. 16:00 eller annenhver tirsdag fra 3. mars. Her er en liste med eksempler på datoformater du kan bruke.

Etiketter@ etterfulgt av etikettnavnet. For eksempel @e-post. Du vil kunne velge fra en liste med eksisterende etiketter, eller du kan opprette en ny etikett.
Prioritetp1, p2 eller p3 for å angi oppgavens prioritetsnivå.
Påminnelser

! i oppgavenavnets felt, direkte etterfulgt av ønsket tidspunkt for påminnelsen. For eksempel !14:00 eller !30 min før. Finn ut mer om påminnelser.

Samarbeidspartner

+ umiddelbart etterfulgt av personens navn. For eksempel +Lucile. Du kan velge fra en liste over nåværende prosjektsamarbeidspartnere. (Dette er kun mulig i delte prosjekter, så du må spesifisere et delt prosjekt ved å bruke #-symbolet først, og deretter legge til en mottaker.)

Prosjekt# etterfulgt av prosjektnavnet. For eksempel #jobb. Du vil kunne velge fra en liste med eksisterende prosjekter, eller du kan opprette et nytt prosjekt.
SeksjonSå fort du har lagt oppgaven i et prosjekt, kan du også spesifisere hvilken seksjon oppgaven skal være under. Du trenger bare skrive inn symbolet / etterfulgt av seksjonens navn. Eksempel: Hvis du ønsker at oppgaven skal være under seksjonen Administrator i Jobb-prosjektet, skriver du #Jobb /Administrator.

Raskt tips

Den smarte Legg til raskt-funksjonen kab kjenne igjen informasjon som faktisk er en del av oppgavenavnet. Eksempel: For oppgaven «Opprett månedlig rapport», vil «månedlig» automatisk fremheves som en forfallsdato. Bare klikk eller trykk på ordet for å gjøre det om til vanlig tekst. Finn ut hvordan du slå av smart gjenkjenning av dato helt.

Angi en global Legg til raskt-snarvei

Kontekstbytte kan raskt forstyrre fokuset ditt, spesielt når arbeidet er spredt på forskjellige apper.

Den globale Legg til raskt-snarveien er fantastisk til å fange opp ideer og oppgaver i det øyeblikket du får dem. Bruk den til å notere ned oppgaver uten å stoppe det du gjør – selv om du er i en annen app.

I Todoist for macOS eller Windows bruker du den globale tastatursnarveien til å åpne Legg til raskt mens appen er minimert. Bruk standard tastatursnarveier eller velg din egen i de avanserte innstillingene:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Avansert-fanen.
  4. I Tastatursnarveier finner du Legg til raskt.
  5. Klikk på avvis-ikonet.
  6. Angi din unike globale tastatursnarvei for å åpne Legg til raskt.

Ta kontakt

Hvis du har problemer med å bruke Legg til raskt eller den globale tastatursnarveien i Todoist, kontakter du oss. Vi, Omar, Stacey, Carol eller et annet av våre 14 teammedlemmer, ser frem til å hjelpe deg!