Bruk Sunsama med Todoist

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Nett
  • macOS
  • iOS
  • Android

Sunsama er en daglig planlegger som organiserer alt du trenger å gjøre på ett sted. Den lar deg se gjøremålene dine, kalenderne dine, e-postene dine, og oppgavene dine i én enkelt visning – noe som både er beroligende og hjelper deg med å fokusere.

Med denne integrasjonen kan du velge de viktigste Todoist-oppgavene og dra dem til den dagen du ønsker å jobbe med dem, sette rimelige mål for hva du ønsker å oppnå, og når du er ferdig med en oppgave, kan du fullføre den direkte i Sunsama.

Sette opp integrasjonen

1. Åpne Sunsama.
  2. Velg Todoist i det høyre panelet.
  3. Klikk på Add Todoist (Legg til Todoist).
  4. Autoriser Todoist.
  5. Det er alt! Du kan nå begynne å bruke integrasjonen.

Bruke integrasjonen

1. I Sunsama endrer du visningen (f.eks. I dag, Innboks osv.) ved å klikke på rullegardinmenypilen.
  2. Dra oppgavene du ønsker å jobbe med inn i Sunsamas oppgavevisning eller kalendervisning.
  3. Når du er ferdig med en oppgave, klikker du på sirkelen for å fullføre den.
  4. Fullførelse av oppgaver synkroniseres tilbake til Todoist.

Raskt tips

For mer informasjon om hvordan du bruker alle Sunsamas funksjoner, kan du gå til Sunsamas nettsted.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Sunsama med Todoist, ser du her hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Åpne Sunsama og klikk på Sunsama øverst i venstre hjørne.
  2. Velg Workspace Settings (Innstillinger for arbeidsområde).
  3. Søk etter Todoist.
  4. Klikk på Remove (Fjern).

Denne integrasjonen administreres av Sunsama. Kontakt Sunsama sin kundestøtte for hjelp på support@sunsama.com.