Bruk SaneBox med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

SaneBox er et verktøy for å administrere e-post. SaneBox hjelper deg med å organisere innboksen din, ved å prioritere innkommende e-poster. Ved å integrere SaneBox med Todoist vil du kunne trene opp SaneBox til å avgjøre hvilke e-poster som bør gjøres om til Todoist-oppgaver.

Sette opp integrasjonen

1. Åpne Todoist i en nettleser og gå til prosjektet du ønsker å bruke til integrasjonen med SaneBox.
  2. Klikk på de tre prikkene i prosjektets øvre høyre hjørne.
  3. Klikk på Send oppgaver til dette prosjektet via e-post.
  4. Klikk på Kopier til utklippstavle og lim inn testen i et dokument.
  5. Slett all tekst før «add.task» samt all tekst etter, inkludert @-symbolet. For eksempel: E-poster <add.task.18288371.2200160675.0f6b5tb3a1681efa@todoist.net> skal forkortes til add.task.18288371.2200160675.0f6b5tb3a1681efa.
  6. Åpne SaneBox.
  7. Klikk på meny-ikonet øverst i venstre hjørne.
  8. Under Settings (Innstillinger) velger du Folders (Mapper).
  9. Rull ned til DIY Custom Folder (DIY Tilpasset mappe) og klikk på Opprett.
  10. Skriv inn et navn for mappen (for eksempel «Todoist»), og sørg for at du har valgt Yes (Ja) på spørsmålet Setup automatic forwarding? (Sett opp automatisk videresending?).
  11. Klikk på Continue… (Fortsett).
  12. Åpne rullegardinmenyen under Domain or service (Domene eller tjeneste) og velg Todoist.
  13. Kopier teksten fra trinn 5, og lim inn i Email address (E-postadresse)-boksen.
  14. Klikk på Start forwarding (Start videresending).

Bruke SaneBox-integrasjonen

For å få en komplett oversikt over alle måtene du kan bruke SaneBox med Todoist på, gå til SaneBox' side for Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med SaneBox, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Logg på SaneBox-kontoen din.
  2. Klikk på Settings (Innstillinger) i menyen på venstre side.
  3. Klikk på Folders (Mapper).
  4. Finn mappen du har satt opp for integrasjonen med Todoist, og klikk på bryteren ved siden av mappen.
  5. Nederst i popupvinduet som dukker opp, skriver du inn navnet på mappen du ønsker å slette.
  6. Klikk på Remove (Fjern).

Denne integrasjonen administreres av SaneBox. Vennligst kontakt SaneBox sin kundestøtte for hjelp.