Bruk Rindle med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Rindle hjelper deg med å organisere alle oppgavene fra forskjellige tjenester på ett enkelt sted. Rindle-integrasjonen lar deg legge til Todoist-oppgaver direkte i Rindle. Enten det er en oppgave du oppretter, eller en oppgave tildelt deg, vil de automatisk sendes til Rindle, hvor de vises i din Rindle Stream.

Når en oppgave er i Rindle, kan du opprette en Rindle-oppgave ved hjelp av Todoist-oppgaven, som da vil inneholde en kobling tilbake til Todoist.

Sette opp integrasjonen

1. Klikk på strømme-ikonet øverst til venstre på skjermen din. Dette utvider og viser strømmen din.
  2. Øverst til høyre i strømmen klikker du på Innstillinger-ikonet.
  3. På Active Drops-skjermen, klikker du Add a Drop-knappen. Dette starter en veiviser som tar deg gjennom prosessen.
  4. Velg Todoist.
  5. Klikk på Godkjenn og følg trinnene for å koble appen til kontoen din.

Bruke integrasjonen

1. Velg en Drop og konfigurer den. Du vil se et sammendrag av Drop-en du konfigurerte.
  2. Klikk på Save Drop-knappen. Du blir tatt med tilbake til Active Drops-skjermen. Du vil nå se Drop-en du nettopp la til.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Rindle. Vennligst kontakt Rindle sin kundestøtte for hjelp.