Bruk Outlook med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Hold Outlook-innboksen din skinnende ren ved å gjøre e-postene dine om til Todoist-oppgaver, som du kan jobbe med senere. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og fjerner Outlook-tillegget.

Systemkrav

Hvis du vil bruke Outlook-tillegget, oppretter du en e-postkonto hos en av de følgende støttede Microsoft-tjenestene:

• Outlook.com
  • Live.com
  • Hotmail.com
  • Office 365-e-postkontoer
  • Sky-aktiverte Microsoft Exchange-kontoer

Hvis e-postkontoen din ikke er hos noen av disse støttede tjenestene, kommer ikke integrasjonen til å fungere. Som et alternativ til å bruke denne integrasjonen, kan du videresende innkommende e-poster som oppgaver eller kommentarer til Todoist.

Hvis du vil at Todoist for Outlook skal fungere problemfritt, sjekker du at datamaskinen din kjører ett av følgende operativsystemer:

• Windows: Outlook 2019 eller nyere
  • macOS: Outlook 2016 eller nyere

Hvis du bruker en eldre versjon av Outlook, åpner du en nettleser og logger inn på Outlook-kontoen din for å bruke tillegget.

Konfigurer Outlook-tillegget

Advarsel

Hvis du bruker en Outlook-bedriftskonto, sjekker du om administratoren din har aktivert webtillegg. Hvis tillegg er deaktivert eller du bruker en personlig IMAP- eller POP3-e-postkonto, fungerer ikke integrasjonen.

1. Logg inn på Microsoft Outlook-kontoen din.
  2. Åpne en e-post.
  3. Klikk på Apper-ikonet øverst til høyre i e-posten.
  4. Velg Skaff deg tillegg.
  5. Søk etter Todoist.
  6. Klikk på Legg til for å installere tillegget.
  7. Klikk på Fortsett.

Opprette en oppgave med Outlook-tillegget

Det er to måter du kan opprette oppgaver med Outlook-tillegget:

Legg til en oppgave i innboksen din

1. Åpne e-posten.
  2. Klikk på Apper øverst til høyre i e-postvisningen.
  3. Klikk på Legg til i Todoist-innboksen. Dette legger til e-posten som en oppgave i innboksen din.

Legg til en oppgave i et Todoist-prosjekt

1. Åpne e-posten.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i e-postvisningen.
  3. Rull ned til Todoist-ikonet.
  4. Klikk på Legg til i Todoist.

Hvis du blir bedt om å logge på Todoist-kontoen din, klikker du på Logg innGodta.

5. Oppgi et navn for oppgave, tildele en forfallsdato, et prosjekt, etiketter og prioritetsnivå.

Obs

Det er ingen mulighet til å legge til en forfallsdato eller varighet for oppgaven med tillegget.

6. Klikk på Legg til oppgave. Dette legger til oppgaven i det valgte prosjektet ditt.

Fjerne Outlook-tillegget

1. Åpne en nettleser.
  2. Logg inn på Outlook-kontoen din.
  3. Åpne en e-post.
  4. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre for e-postvisningen.
  5. Klikk på Skaff deg tillegg.
  6. Klikk på Mine tillegg på venstre side.
  7. Klikk på de tre prikkene under Todoist-ikonet.
  8. Klikk på Fjern.

Trekke tilbake tillatelsen til å få tilgang til Microsoft-kontoen din

Metoden for å trekke tilbake tillatelser avhenger av typen Microsoft-konto.

Hvis du trekker tilbake tillatelser for Outlook-tillegget, kan du ikke bruke integrasjonen før du gir tillatelse til å få tilgang til informasjonen din igjen.

Ta kontakt

Hvis du har problemer med å konfigurere eller bruke Todoist for Outlook-tillegget, tar du kontakt med oss. Vi, Dermot, Sergio, Omar og resten av CX-teamet, hjelper deg gjerne!