Bruk Missive med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Med Missive kan du opprette oppgaver direkte fra e-postens innboks, uten å måtte bytte frem og tilbake mellom Todoist og e-postklienten din.

Ved å integrere Todoist med Missive vil du kunne redigere oppgaver, ved å flytte dem til prosjekter tildele dem til samarbeidspartnere, legge til forfallsdatoer, samt legge til etiketter og prioritetsnivåer.

Sette opp integrasjonen

Hvis du ikke allerede har Missive installert, er det bare å laste ned appen fra Missives nettsted.

1. Åpne Missive.
  2. Klikk på de tre horisontale linjene øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på navnet eller profilbildet ditt øverst i venstre hjørne.
  4. Klikk på Settings (Innstillinger).
  5. Åpne Integrations-fanen (Integrasjoner).
  6. Velg Add an Integration (Legg til en integrasjon).
  7. Klikk på Todoist.
  8. Når du blir bedt om å gi tilgang til Todoist-kontoen din, klikker du på Agree (Godta) og deretter Allow (Tillat).

Bruke integrasjonen

For å få en komplett og oppdatert oversikt over alle måtene du kan bruke Missive med Todoist på, gå til Missives side for Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Missive, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Åpne Missive.
  2. Klikk på de tre horisontale linjene øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på navnet eller profilbildet ditt øverst i venstre hjørne.
  4. Klikk på Settings (Innstillinger).
  5. Åpne Integrations-fanen (Integrasjoner).
  6. Klikk på Todoist.
  7. Velg Slett.

Denne integrasjonen administreres av Missive. Vennligst kontakt Missive sin kundestøtte for hjelp.