Bruke Make med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett
  • iOS
  • Android

Make er et automatiseringsverktøy tilgjengelig på nett, iOS og Android.

Med Make kan du koble Todoist til hundrevis av apper, som Dropbox, GitHub, Telegram, Zendesk og Twitter. Du kan sette opp «scenarier» for automatisk å lage en Todoist-oppgave fra Telegram-meldinger, legge til nye Zendesk-billetter som Todoist-oppgaver, og mye mer!

Sette opp integrasjonen

1. Logg inn på https://www.make.com/.
  2. Øverst til høyre klikker du på Create a new Scenario (Opprett et nytt scenario).
  3. Søk etter Todoist, og velg det.
  4. Øverst til høyre klikker du på Continue (Fortsett).
  5. Klikk på sirkelen med spørsmålstegnet.
  6. Deretter klikker du på Todoist-ikonet.
  7. Velg blant de tilgjengelige alternativene.
  8. Klikk på Add (Legg til) i tilkoblingsvinduet.
  9. Skriv inn navnet til tilkoblingen din, og klikk på Continue (Fortsett).
  10. I vinduet som dukker opp, klikker du på Agree (Godta).
  11. Fortsett med å fylle ut detaljene for tilkoblingen og klikk på OK.
  12. I nedre venstre hjørne klikker du på Run once (Kjør én gang), for å lagre tilkoblingen.

Bruke integrasjonen

Det er utrolig mange måter å bruke denne integrasjonen på. For å sørge for at du alltid har oppdatert informasjon, bør du ta en titt på Makes side for Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Make, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Logg inn på https://www.make.com/
  2. I sidestolpen til venstre velger du Connections (Tilkobling).
  3. Til høyre for Todoist klikker du på Delete (Slett).
  4. Bekreft slettingen ved å klikke på knappen igjen.
  5. Hvis du har noen aktive tilkoblinger, blir du bedt om å bekrefte igjen i vinduet som dukker opp. Klikk på Yes (Ja) for å bekrefte.

Denne integrasjonen administreres av Make. Vennligst kontakt Make sin kundestøtte for hjelp.