Bruk Mailplane med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS

Mailplane er en e-postklient for macOS. Ved å integrere Mailplane med Todoist vil du kunne opprette oppgaver basert på Mailplane-samtaler.

Sette opp integrasjonen

Gode nyheter! Todoist er allerede automatisk koblet sammen med Mailplane.

Bruke integrasjonen

1. Åpne en samtale i Mailplane.
  2. Velg teksten du ønsker å se i kommentar-delen til den nye oppgaven. Mailplane kopierer hele den aktuelle meldingen hvis du ikke velger tekst.
  3. Velg Fil → Lagre klipp → Todoist (eller du kan bruke snarveien Cmd + Shift + E).
  4. Bruk Legg til raskt-boksen for å tilpasse oppgavens detaljer, og velg deretter Legg til oppgave for å lagre oppgaven i Todoist.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Mailplane. Vennligst kontakt Mailplane sin kundestøtte for hjelp.