Bruk Mailbutler med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Mailbutler er en produktivitetsutvidelse for Apple Mail, Gmail og Outlook som lar deg gjøre e-poster om til Todoist-oppgaver, uten at du må forlate innboksen din. Oppgavene vil synkroniseres til det valgte Todoist-prosjektet ditt. Du kan deretter gå til e-posten ved å klikke på lenken i oppgavenavnet, eller merke oppgaven som fullført når du er ferdig med den.

Hvordan koble Todoist sammen med Mailbutler

1. Registrer deg for en Mailbutler-konto for Apple Mail, Gmail eller Outlook.
  2. Når registrert, klikk på Open Store (Åpne butikk)-knappen for å installere Mailbutler-utvidelsen for plattformen din.
  3. Åpne e-post-appen din.
  4. I hjørnet nederst til høyre av Mailbutler-sidefeltet, klikker du på Account Settings (Kontoinnstillinger)-knappen og velger Integrations (Integrasjoner).
  5. Klikk på +-knappen øverst i høyre hjørne av Integrasjon-vinduet.
  6. Velg Todoist.
  7. Klikk på Agree (Godta) for å gi Mailbutler tillatelse til å få tilgang til dine Todoist-data.
  8. (Valgfritt) E-postene dine vil lagres som oppgaver i det nye prosjektet Mailbutler. Du kan endre prosjektet det e-postene dine lagres som oppgaver. For å gjøre dette:
    • Klikk på Account Settings (Kontoinnstillinger)-knappen.
    • Klikk på Integrasjoner.
    • Gå til Todoist.
    • Velg prosjektet ditt fra rullegardinmenyen.

Hvordan bruke integrasjonen

1. Åpne e-posten du vil legge til som en oppgave.
  2. Klikk på Oppgave i Mailbutler-sidefeltet.
  3. Skriv inn oppgavenavnet.
  4. (Valgfritt) Velg en forfallsdato og et klokkeslett ved å klikke på bjellen.
  5. Oppgaven synkroniseres til Todoist-prosjektet ditt automatisk.

Vanlige spørsmål

1. Åpne Integrasjoner-fanen.
  2. Klikk på X-ikonet ved siden av Mailbutler-integrasjonen.
  3. Klikk på OK for å bekrefte.

Denne integrasjonen administreres av Mailbutler. Kontakt Mailbutler-kundestøtten for hjelp på support@mailbutler.io.