Bruk Llama Life med Todoist

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Nett

Llama Life er et morsomt (men kraftig!) fokusverktøy som hjelper deg med å jobbe deg gjennom lister, ikke bare lage dem. Llama Life bruker et konsept kalt «tidsbokser», som innebærer å sette en fast tidsperiode (ved hjelp av en klokke som teller ned) for hver enkelt oppgave. Dette skaper et mentalt rom for å fokusere på én oppgave om gangen.

Når du kobler Llama Life til Todoist, kan du enkelt synkronisere Todoist-oppgavene dine som skal gjøres i dag til Llama Life, slik at du kan forvandle dem til håndterbare, passe store produktivitetsbiter.

Sette opp integrasjonen

1. Åpne Llama Life.
  2. Øverst til venstre velger du Settings (Innstillinger).
  3. Velg Todoist Integration (Todoist-integrasjon) og deretter Connect to Todoist (Koble til Todoist).
  4. Dette vil åpne et vindu der du blir bedt om å gi Llama Life tillatelse til å lese Todoist-oppgavene dine.
  5. Når tillatelsen er gitt åpnes et nytt vindu.
  6. Øverst i høyre hjørne velger du Preset List (Ferdig liste).
  7. Under Todoist Today (Todoist I dag)-alternativet velger du Load (Last inn).
  8. Det er alt! Du kan nå begynne å bruke integrasjonen.

Bruke integrasjonen

1. I Llama Life kan du omorganisere oppgavene dine ved å dra og slippe dem der du ønsker.
  2. For hver oppgave kan du legge til / redigere en varighet i minutter. Hvis ingen varighet er lagt til, vil den som standard være 25 min.
  3. Oppgaven øverst i listen din lastes automatisk inn i tidtakeren. Denne oppgaven bør være ditt nåværende fokus.
  4. Når du er klar til å begynne på oppgaven, starter du tidtakeren ved å klikke på spill av-knappen.
  5. Når en oppgave er ferdig, er det bare å klikke på Complete (Fullfør).
  6. Denne integrasjonen er enveis. Dette betyr at når du fullfører en oppgave i Llama Life, vil ikke oppgaven også bli fullført i Todoist.

Raskt tips

I Todoist kan du legge til et tall på slutten av oppgavenavnet, og tallet vil automatisk konverteres til minutter i Llama Life. Eksempel: Hvis du skriver Skriv journal 60, vil én time automatisk bli tildelt denne oppgaven i Llama Life. For mer informasjon om hvordan du bruker alle Llama Life-funksjonene, vennligst besøk nettsiden deres.

Vanlige spørsmål

Åpne Preset Lists-alternativet og velg Edit (Rediger)-alternativet under Todoist Today.

Hvis du ikke lenger vil bruke Llama Life med Todoist, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Åpne Todoist-nettappen.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Integrasjoner.
  4. Ved siden av Llama Life klikker du på X.
  5. Velg Koble fra.