Bruk Jira med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Jira er et verktøy for å utvikle programvare som hjelper team med å holde kontroll over prosjektene sine, ved å la dem opprette problemer, planlegge sprinter, og spore fremdrift.

Ved å integrere Todoist med Jira, vil du og teamet ditt kunne opprette Todoist-oppgaver fra Jira-problemer med ett enkelt klikk.

Sette opp integrasjonen

Advarsel

Du må være en administrator i Jira for å sette opp integrasjonen.

1. Gå til Todoist-integrasjonens oppføring på Atlassian-markedsplassen.
  2. Velg Få den nå.
  3. Velg et sted du vil installere appen, og trykk på Installer app.
  4. Når integrasjonen er ferdig installert, vil du se et Legg til Todoist-alternativ i menyen for hvert problem i Jira.

Bruke integrasjonen

1. Åpne et Jira-problem.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne. Dette henter opp en meny.
  3. Velg Legg til i Todoist.
  4. Hvis dette er første gang du bruker integrasjonen, vil du nå bli bedt om å logge på Todoist og gi tilgang.
  5. Klikk på Legg til oppgave. En oppgave legges rett til i Todoist-innboksen din, med tittelen til problemet som oppgavenavn.
  6. (Valgfritt) Klikk på Vis oppgave for å åpne oppgaven i Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Jjira, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

Advarsel

Du må være en administrator i Jira for å avinstallere integrasjonen.

1. I Jira klikker du på Apper i menyen øverst.
  2. En rullegardinmeny vises. Klikk på Administrer appene dine.
  3. Klikk på Todoist.
  4. Klikk på Avinstaller.
  5. Et vindu dukker opp som ber deg bekrefte at du vil avinstallere appen. Velg Avsintaller app.