Bruk IFTTT med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

IFTTT (If This Then That) lar deg sette opp kraftige tilkoblinger (også kjent som «applets») med forskjellige typer apper og tjenester, som å lagre de fullførte oppgavene dine i Google Regneark, legge til tweeter som oppgaver i Todoist, eller lage en ny oppgave når et GitHub-problem tildeles til deg.

Sette opp integrasjonen

1. Åpne Todoists IFTTT-kanal og aktiver den på IFTTT-kontoen din.
  2. Åpne en applet du vil aktivere og klikk på Koble til-bryteren.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette IFTTT-kontoen din.
  4. Når du er ferdig med å redigere appleten din, klikker du på Lagre.

Bruke integrasjonen

Koble Todoist-kontoen din til over 200 forskjellige kanaler, inkludert Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit og mange andre.

Raskt tips

Du kan nå velge oppgaver fra spesifikke seksjoner som applet-utløsere, samt få IFTTT-integrasjonen til å legge til nye oppgaver i dine valgte prosjekter og seksjoner.

Vanlige spørsmål

1. Åpne integrasjoner-fanen.
  2. Klikk på X-ikonet ved siden av IFTTT-integrasjonen.
  3. Klikk på OK for å bekrefte.

Dessverre er dette en kjent begrensning. IFTTT fanger opp den nye forfallsdatoen,i stedet for forfallsdatoen som var da den tilbakevendende oppgaven ble fullført. Dette vil også skje hvis du fullfører en oppgave før forfallsdatoen for en vanlig eller tilbakevendende oppgave.

Vi beklager dette. Teamet vårt prøver å finne en løsning for denne begrensningen.

Dessverre skyldes dette i øyeblikket en begrensning i IFTTT-infrastruktur. Det kan ta litt tid før oppgaver og notater synkroniseres, f.eks. når du legger til en applet for å synkronisere Evernote- og Todoist-aktivitet.