Bruk Ganttify med Todoist

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Nett
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Ganttify lar deg opprette Gantt-skjemaer, noe som gir deg muligheten til å visualisere, redigere og dele tidslinjen til Todoist-prosjektene dine. Integrasjonen synkroniseres i sanntid, slik at alle endringer du gjør i Gantt-skjemaet ditt, synkroniseres tilbake til Todoist.

Obs

Ganttify er en nettapplikasjon online som fungerer i de fleste nettlesere som har JavaScript aktivert.

Sett opp integrasjonen

1. I Ganttify går du til My Account.
  2. Velg Connect with Todoist (Koble til Todoist).
  3. Skriv inn opplysningene dine, og velg Create account (Opprett konto).
  4. En bekreftende e-post sendes til e-postadressen din. Velg Confirm email address (Bekreft e-postadresse) i e-posten for å fullføre oppsettet.

Bruke integrasjonen

1. Velg Project list (Prosjektlister) i Ganttify.
  2. Bruk boksene til å velge ett eller flere Todoist-prosjekter.
  3. Velg Open Gantt chart (Åpne Gantt-skjema).

Raskt tips

Finn mer informasjon om å opprette Gantt-diagrammer fra Todoist-prosjektene dine i dette blogginnlegget .

Fjerne integarsjonen

1. Åpne Min konto i Ganttify.
  2. Velg Settings (Innstillinger).
  3. Velg Disconnect Integration (Koble fra integrasjon).

Få hjelp

Denne integrasjonen administreres av Ganttify.

Hvis du har problemer med å konfigurere eller bruke integrasjonen, kontakter du Ganttifys kundestøtteteamet på support@ganttify.com.