Bruk mapper til å organisere teamprosjekter

Har du mange prosjekter i teamarbeidsområdet ditt? Ser du og teamet ditt etter bedre måter å organisere prosjektene på?

Hvis det er tilfelle, kan du prøve å lage en mappe!

Mapper er den perfekte måten å organisere prosjektene dine på, og de synkroniseres til alle teammedlemmers kontoer, noe som betyr at måten mappene og prosjektene er organisert på, vil være lik for hele teamet.

Obs

Når du skal organisere private prosjekter, bruker du underprosjekter til å bryte ned større prosjekter.

Opprett en mappe

1. Klikk på Todoist-teamet ditt i sidestolpen.
  2. Klikk på Legg til på høyre side.
  3. Velg Mappe.
  4. Skriv inn et navn for mappen din.
  5. (Valgfritt) Åpne rullegardinmenyen under Inkluder prosjekter for å legge til prosjekter i mappen din (du kan også legge til prosjekter i mappen etter at den er opprettet).
  6. Klikk på Legg til.

Flytt et prosjekt til en mappe

Raskt tips

Du kan velge og flytte prosjekter til en mappe mens du redigerer den. 🤯 Finn ut hvordan du redigerer en mappe.

1. Klikk på teamet prosjektet ditt tilhører i sidestolpen.
  2. Før musen over prosjektet du vil flytte.
  3. Klikk på de tre prikkene til høyre.
  4. Før musen over Organiser i mappe.
  5. Velg Flytt inn i mappe.
  6. (Valgfritt) Åpne rullegardinmenyen under Inkluder prosjekter for å legge til ekstra prosjekter i en mappe.
  7. Velg mappen du vil flytte prosjekt(er) til under Mappe.
  8. Klikk på Flytt.

Redigere en mappe

Obs

Du må være teamadministrator eller medlem for å redigere en mappe. Finn ut mer om roller, deres tillatelser og deres begrensninger.

1. Klikk på teamnavnet i sidestolpen. På høyre side ser du en liste med prosjekter og mapper du er med i.
  2. Klikk på de tre prikkene til høyre for mappen.
  3. Velg Rediger, og gjør de nødvendige endringene.
  4. Klikk på Lagre for å bekrefte.

Slette en mappe

Obs

Når du sletter en mappe, flyttes prosjektene i den mappen ut av mappen.

1. Klikk på teamnavnet i sidestolpen. På høyre side ser du en liste med prosjekter og mapper du er med i.
  2. Klikk på de tre prikkene til høyre for mappen.
  3. Velg Slett.
  4. Klikk på Slett for å bekrefte.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å opprette eller bruke mapper i Todoist, kan du kontakte oss.