Bruk Flock med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Flock er et nettskybasert verktøy for teamsamarbeid som lar deg samle og organisere teamets kommunikasjon, som e-poster, møter, meldinger osv. på ett sted. Ved å integrere Flock med Todoist vil du kunne opprette Todoist-oppgaver direkte fra en kanal eller en direktemelding, når du bruker Flock.

Sette opp integrasjonen

Obs

Selv om du kan bruke Flock på flere plattformer (nett, macOS, Windows, Android og iOS), vil du bare kunne godkjenne integrasjonen med Todoist i en nettleser.

1. Logg inn på Flock.
  2. Klikk på Apps (Apper) nederst i høyre hjørne.
  3. Velg Todoist.
  4. Klikk på Install (Installer).
  5. Klikk på Add New Configuration (Legg til ny konfigurasjon).
  6. Klikk på Authenticate (Verifiser).
  7. Når du blir bedt om å gi tilgang til Todoist-kontoen din, klikker du på Agree (Godta).

Bruke integrasjonen

For å få en komplett og oppdatert oversikt over alle måtene du kan bruke Flock med Todoist på, gå til Flocks side for Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Flock, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Logg inn på Flock.
  2. Klikk på Apps (Apper) nederst i høyre hjørne.
  3. Velg Todoist.
  4. Klikk på Configure (Konfigurer).
  5. Klikk på Delete (Slett).
  6. Når du får spørsmål om du vil slette konfigurasjonen med Todoist, velger du Yes, delete (Ja, slett).