Bruk Evernote og Todoist Connection med IFTTT

• Business
  • Beginner
  • Pro

IFTTT Connections er en videreutvikling av IFTTT Applets. I motsetning til Applets som er begrenset til enkle «if this then that»-utløsere og -handlinger, tillater Connections hele integrasjoner mellom tjenester, og kan derfor håndtere flere forespørsler, utløsere og handlinger samtidig.

Evernote og Todoist Connection bidrar til å holde deg organisert, ved å opprette nye Todoist-oppgaver når et Evernote-notat med en spesifikk tagg legges til. Det vil også opprettes nye Evernote-notater når Todoist-oppgaver med en spesifikk etikett opprettes.

Sett opp integrasjonen

1. Åpne Todoists IFTTT-kanal og aktiver det på IFTTT-kontoen din.
  2. Velg Sync Evernote and Todoist -tilkoblingen (Synkroniser Evernote og Todoist).
  3. Velg Connect Evernote (Koble til Evernote).
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til Connection.
  5. Velg Lagre.

Fjerne integarsjonen

1. Åpne Integrasjoner-fanen.
  2. Klikk på X-ikonet ved siden av IFTTT-integrasjonen.
  3. Klikk på OK for å bekrefte.