Bruk Butleroy med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Butleroy er en personlig assistent-app for macOS og iOS som lar deg bringe kalendere og gjøremålsapper sammen i én kalender.

Ved å integrere Butleroy med Todoist, vil du kunne opprette, redigere og planlegge oppgavene dine direkte fra Butleroy-appen.

Sett opp integrasjonen

1. I Butleroy klikker du på avataren din nederst. En boks med dagens dag åpner seg.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til venstre.
  3. Bla ned til Integrations (Integrasjoner).
  4. Velg Todoist.
  5. Klikk på + øverst i høyre hjørne.
  6. Et nettleservindu åpner seg, hvor du blir bedt om i gi Butleroy tillatelse til å koble til Todoist. Klikk på Agree (Godta).
  7. Klikk på Allow (Tillat) for å gi Butleroy tillatelse til å få tilgang til dine Todoist-data.

Bruke integrasjonen

For å få en komplett og oppdatert oversikt over alle måtene du kan bruke Butleroy med Todoist på, gå til Butleroys side for Todoist.

Fjerne integarsjonen

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Butleroy, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. I Butleroy klikker du på avataren din nederst. En boks med dagens dag åpner seg.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til venstre.
  3. Bla ned til Integrations (Integrasjoner).
  4. Velg Todoist.
  5. Slå av integrasjonen ved å klikke på bryteren ved siden av Todoist-e-postadressen din.

Få hjelp

Denne integrasjonen administreres av Butleroy. Vennligst kontakt Butleroy sin kundestøtte for hjelp.