Bruk Apple Mail med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Hvis du håndterer e-postmeldingene dine med Apple Mail for macOS og iOS, legger du til disse e-postene raskt som oppgaver i Todoist.

Legg til en e-post som en oppgave i Todoist for macOS

1. Klikk på Legg til oppgave i sidestolpen for å åpne Legg til raskt.
  2. Bytt til Apple Mail.
  3. Finn e-posten for å legge den til som en oppgave.
  4. Dra e-posten til oppgavenavnfeltet i Legg til raskt. En formatert lenke til e-posten vises.
  5. Legg til mer informasjon i oppgaven, som prosjekt, forfallsdato eller prioritet.
  6. Klikk på Legg til oppgave for å lagre oppgaven.

Legge til en e-post som en oppgave i Todoist for iOS og iPadOS

Obs

Før du legger til en e-post som en oppgave i Todoist, må du sjekke at alternativene for sortering eller gruppering er slått av, og at prosjektet eller visningen du vil lagre oppgaven i bruker listelayout.

1. Åpne Apple Mail.
  2. Trykk og hold på e-posten med én finger. Dette lar deg flytte e-posten rundt på skjermen.
  3. Sveip opp og bytt til Todoist med en annen finger.
  4. Åpne prosjektet eller visningen.
  5. Slipp e-posten inn i prosjektet eller visningen. Dette konverterer den til en oppgave.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å dra e-postmeldinger fra Apple Mail og konvertere dem til Todoist-oppgaver, tar du kontakt med oss.