Avinstaller Todoist for macOS

• macOS

Når du feilsøker feil eller krasjrelaterte problemer med Todoist for macOS, kan det være nødvendig å avinstallere appen.

For å avinstallere Todoist for macOS og fjerne alle installasjonsfiler, følger du disse trinnene:

Avslutt Todoist-prosesser

1. På Mac åpner du Aktivitetsmonitor-appen.
  2. Klikk på forstørrelsesglasset for å åpne søkefeltet.
  3. Skriv inn Todoist.
  4. Trykk ned ⌘ Command og klikk for å velge alle relaterte prosesser.
  5. Klikk på heksagon-stoppikonet for å avslutte prosessene. Dette fjerner dem fra listen.

Hvis det ikke kjører noen Todoist-prosesser i Aktivitetsmonitor, fortsetter du til neste trinn.

Avinstaller Todoist for macOS

Etter å ha forsikret deg om at det ikke kjører noen ventende prosesser, avinstallerer du Todoist for macOS.

1. Åpne Apper-mappen på Macen.
  2. Dra Todoist for macOS til papirkurven.
  3. Tøm papirkurven.

Fjern Todoist-appens filer

01: Fjern appens støttedata

Etter å ha avinstallert Todoist for macOS fjerner du appfilene:

1. Åpne et Finder-vindu.
  2. Klikk på fra hovedmenyen.
  3. Klikk på Gå til mappe og skriv inn følgende filbane:

~/Library/Application Support/Todoist

4. Trykk på
 Return.
  5. Finn Todoist-mappen, og slett den.

02: Fjern preferanser

1. Åpne et Finder-vindu.
  2. Klikk på fra hovedmenyen.
  3. Velg Gå til mappe og skriv inn følgende filbane:

~/Library/Preferences/

4. Trykk på
 Return.
  5. Finn filen com.todoist.mac.Todoist eller en annen fil som inneholder com.todoist. Deretter velger du dem og trykker på ⌫ Slett.

03: Fjern Saved Application State-fil

1. Åpne et Finder-vindu.
  2. Klikk på fra hovedmenyen.
  3. Velg Gå til mappe og skriv inn følgende filbane:

~/Library/Saved Application State/com.todoist.mac.Todoist.savedState

4. Trykk på
 Return.
  5. Finn filen com.todoist.mac.Todoist.savedState. Velg deretter filen og trykk på ⌫ Slett.

04: Fjern hurtiglagringsfiler

1. Åpne et Finder-vindu.
  2. Klikk på fra hovedmenyen.
  3. Velg Gå til mappe og skriv inn følgende filbane:

~/Library/Caches/

4. Trykk på
 Return.
  5. Finn filmapper som inneholder com.todoist. Hvis det finnes Todoist-filmapper, velger du dem og trykker på ⌫ Slett.

05: Fjern logger

1. Åpne et Finder-vindu.
  2. Klikk på fra hovedmenyen.
  3. Velg Gå til mappe og skriv inn følgende filbane:

~/Library/Logs/

4. Trykk på
 Return.
  5. Finn Todoist-mappen. Deretter trykker du på ⌫ Slett.

06: Fjern appskript

1. Åpne et Finder-vindu.
  2. Klikk på fra hovedmenyen.
  3. Velg Gå til mappe og skriv inn følgende filbaner:

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistShare

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistWidgets

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistSafari

4. Trykk på
 Return.
  5. Velg disse filene og trykk på ⌫ Slett.

07: Fjern beholderfiler

1. Åpne et Finder-vindu.
  2. Klikk på fra hovedmenyen.
  3. Velg Gå til mappe og skriv inn følgende filbaner:

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistSafari

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistShare

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistWidgets

4. Trykk på
 Return.
  5. Velg disse filene og trykk på ⌫ Slett.

08: Fjern nøkkelringdata

1. Åpne Nøkkelringtilgang i Verktøy-mappen. Når forespørselen om å åpne passord eller Nøkkelringtilgang vises, velger du Nøkkelringtilgang.
  2. Skriv inn Todoist i søkefeltet øverst til høyre.
  3. Velg og slett Todoist Safe Storage og com.todoist.mac.Todoist-oppføringer.

Installer Todoist for macOS på nytt

Etter å ha slettet Todoist-appfilene, tømmer du papirkurven og start macOS-enheten på nytt.

lasteer du ned og installer Todoist for macOS.

Få mer hjelp

Hvis du har fullført trinnene i denne artikkelen, men fortsatt har problemer med Todoist for macOS, tar du kontakt med oss.