Slå smart datogjenkjenning på eller av

• Beginner
  • Pro
  • Business

Smart datogjenkjenning gjenkjenner automatisk forfallsdatoer når du skriver dem i oppgavenavnfeltet. Det er den raskeste måten å planlegge oppgaver på, inkludert de som er tilbakevendende.

Slå på smart datogjenkjenning

Smart datogjenkjenning er automatisk slått på når du først oppretter Todoist-kontoen din. Skulle du imidlertid lure, er det her du finner dette alternativet:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Klikk på Generelt i sidestolpen.
  4. Slå på Smart datogjenkjenning.

Se bort fra en smart dato

En dato kan faktisk være en del av et oppgavenavn. Ta for eksempel en oppgave med navnet «Opprett en månedlig rapport». Der vil ordet månedlig automatisk gjenkjennes og fremheves som en tilbakevendende forfallsdato.

Du kan hindre Todoist fra å gjøre dette om til en forfallsdato på denne måten:

Trykk på Slett eller Tilbake-tasten etter at Todoist fremhever ordet.

Slå av smart datogjenkjenning

Deaktiver smart datogjenkjenning helt ved å slå av dette alternativet i de generelle innstillingene.

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Klikk på Generelt i sidestolpen.
  4. Slå av Smart datogjenkjenning.
  5. Klikk på Oppdater for å bekrefte.

Etter at du har slått av smart datogjenkjenning helt, kan du bare legge til eller endre en oppgaves tilbakevendende forfallsdato med planleggeren.

Ta kontakt

Hvis du har problemer med å slå smart datogjenkjenning på eller av i Todoist, kontakter du oss. Vi, Stef, Melis, David eller et annet av våre 14 teammedlemmer, ser frem til å hjelpe deg!