Feilsøke Windows-sikkerhet sitt vindu som ber deg logge på for Todoist

Plattformer

• Windows 10

Når du åpner Microsoft Outlook med en Todoist-kalenderfeed, kan det hende du ser feilmeldingen nedenfor:

Om problemet

Hvis en Todoist-kalenderfeed ble lagt til i Microsoft Outlook tidligere, da du hadde et Todoist Pro- eller Business-abonnement, og du ikke lenger abonnerer, vil ikke Outlook kunne laste inn Todoist-kalenderen lenger.

Mer spesifikt: Når du logger inn, vil du få opp et vindu som ber deg logge inn på Todoist. Men selv om du prøver å logge deg inn, vil du ikke få tilgang til feeden, siden kalenderfeeder kun er tilgjengelig for Pro- og Business-abonnementer.

Fjerne Windows-sikkerhet sitt vindu som ber deg logge på

Det er to måter å fjerne Windows-sikkerhet sitt vindu som ber deg logge på:

Metode 1: Forny Pro-abonnementet og slå på kalenderfeeden igjen.

Metode 2: Fjern Todoist-kalenderen fra Microsoft Outlook:

1. I Kalender, som du finner i mapperuten, høyreklikker du på navnet til kalenderen du vil slette.
  2. Klikk på Slett kalender.
  3. For å bekrefte at du vil slette, klikker du på Ja.

Obs

For mer informasjon om det å slette kalendere fra Outlook, kan du lese denne hjelpeartikkelen fra Microsoft: Slette en kalender.