Todoists partnerprogrammer

Todoists partnerprogrammer belønner innholdsskapere, utgivere, bloggere, coacher og produktivitetseksperter som introduserer Todoist til nye brukere. Vi har en rekke programmer som legger til rette for at forskjellige typer kanalpartnere kan vokse med Todoist.

Hvis du tror publikumet eller nettverket ditt passer med Todoists mål om å hjelpe personer med å organisere jobben og livet sitt, leser du videre nedenfor for å se om dette programmet er noe for deg!

Forespørsel som haster? Du kan kontakte oss, og vi tar kontakt med deg så raskt som mulig.

Hvordan søke om å bli en Todoist-partner

For å søke, er det bare å besøke partnersiden vår og klikke på Start søknaden din. Du får en e-post som bekrefter at vi har mottatt søknaden din, og du vil høre fra teamet vårt innen fem virkedager.

Hvis søknaden din godkjennes, hjelper vi deg med å opprette en PartnerStack-konto (hvis du ikke allerede har en konto), ønsker deg velkommen til programmet, og du er klar til å sette i gang!

Merk deg at PartnerStack kun er tilgjengelig på engelsk, og at all kommunikasjon du mottar fra PartnerStack vil være på engelsk.

Slik fungerer partnerprogrammet

Som en Todoist-partner vil du ha din egen unike Todoist-invitasjonskobling, som du kan dele med publikumet eller nettverket ditt. Når noen klikker på invitasjonskoblingen din, og de oppgraderer i løpet av 90 dager, takker vi deg med en belønning!

Slik regnes belønningene ut:

Årlige abonnementer

Du får en provisjon på opptil 25 % (dette avhenger av partnernivået ditt). Det betyr at du kan tjene opptil 12 dollar på et kjøp på 48 dollar. Du kan bare tjene én belønning per bruker som oppgraderer ved hjelp av koblingen din. Videre kan du bare få belønningen for kontoer som bytter fra et gratisabonnement til et betalt abonnement (og derfor ikke ved fornyelse).

Månedlige abonnementer

Du kan få en provisjon på opptil 25 % for inntil 12 betalinger (dette avhenger av partnernivået ditt). Det betyr at du kan tjene opptil 1,25 dollar på en betaling på 5 dollar opptil 12 ganger. Den økonomiske verdien av belønningen kan variere avhengig av valutaen på selve kjøpet, men provisjonsprosenten vil være den samme.

Vanlige spørsmål

Partnerprogrammet er designet for personer eller organisasjoner som er lidenskapelige om Todoist og som har et stort eksisterende publikum som kan dra nytte av Todoist i hverdagen sin. Enten du er en blogger, produktivitetscoatch, sosial influencer, agentfirma, publiserer ting eller noe midt i mellom, oppfordrer vi deg til å søke hvis du føler at du innfrir disse kriteriene. Søknaden din vil avgjøre hvilket av partnerprogrammene våre som passer best for deg.

Vi går gjennom søknader på en ukentlig basis og svarer innen fem virkedager.

Du finner de mange fordelene til partnerprogrammene våre på partnersiden.

Vi bruker PartnerStack, en tredjepartsplattform, til å administrere våre Todoist-partnerprogram. Med PartnerStack kan du:

• Opprette en PartnerStack-konto
  • Søke på Todoist-partnerprogrammet
  • Generere en unik Todoist-invitasjonskobling
  • Spore klikk og nye Todoist Pro / Todoist Business-oppgraderinger fra publikumet ditt
  • Se og løse inn belønningene dine
  • Administrere inntjeningen din

Som en partner vil du ha din egen unike invitasjonskobling å dele med publikumet ditt. Når noen klikker på koblingen din, vil en informasjonskapsel lagres i den personens nettleser som varer i 90 dager. Hvis den personen blir en betalt Todoist-bruker i løpet av den perioden på 90 dager, vil det salget godskrives deg. Vi vil til og med anse det salget som ditt hvis den inviterte personen forlater siden og kommer tilbake senere, uten å klikke på invitasjonskoblingen din på nytt. Og hvis den personen ikke blir en betalende bruker i løpet av 90 dager, men klikker på invitasjonskoblingen din igjen, vil de 90 dagene starte på nytt.

En informasjonskapsel er en liten mengde informasjon som et nettsted kan legge igjen i nettleseren din. På den måten, hvis du går tilbake til det nettstedet, husker det deg. I dette tilfellet vil den unike Todoist-invitasjonskoblingen din la PartnerStack tilskrive alle betalte oppgraderinger fra denne koblingen til deg, slik at vi kan takke deg med en belønning.

Du tjener belønninger fra den første til den siste dagen i en måned. Du kan følge med på belønningene du samler opp inne på PartnerStack-kontoen din, under Pending Rewards (Ventende belønninger). Du kan løse inn belønninger som er utenfor refusjonsperioden – som varer i 30 dager. Siden Todoist-oppgraderinger innen 30 dager fra kjøpsdatoen kvalifiserer for en full refusjon, må vi vente med å belønne deg frem til etter at denne perioden er over. Les gjennom de vanlige spørsmålene om PartnerStack for oppdaterte betalingsvilkår.

Les gjennom de vanlige spørsmålene om PartnerStack for oppdaterte betalingsvilkår.

Alle utbetalinger gjøres i USD. Hvis bankkontoen din bruker en annen valuta (som EUR), vil beløpet som overføres være underlagt valutakursene og/eller avgifter banken din bestemmer. Det vil veksles om til valutaen bankkontoen din benytter før du mottar dem.

Vi holder kun styr på kjøp gjort via todoist.com. Derfor vil kjøp som foretas via App Store eller Google Play ikke kvalifisere for belønninger. Det er derfor den unike koblingen din vil sende brukerne til Todoist sin registreringsside i en nettleser.

Du kan ta kontakt med teamet vårt hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer.