Systemkrav for Todoist

Lær deg om de forskjellige operativsystemkravene for å bruke Todoist i nettleseren, på datamaskinen eller på en mobil enhet.

Nettapp

Bruk Todoist-nettappen med hvilke som helst av følgende nettlesere:

• Google Chrome i macOS, Windows og Linux
  • Firefox i macOS, Windows og Linux
  • Opera i macOS, Windows og Linux
  • Safari i macOS og Windows
  • Microsoft Edge i Windows

Todoist støtter bare oppdaterte nettlesere. For å få den beste brukeropplevelsen oppdaterer du nettleseren din til nyeste versjon.

Obs

Todoist-nettappen støttes ikke i nettlesere for mobil. Hvis du bruker en mobil enhet, bruk Todoist for iOS eller Todoist for Android.

Datamaskin og apper for mobil

APPEROPERATIVSYSTEM
Todoist for macOSmacOS 10.13 eller senere
Todoist for WindowsWindows 10 eller 11, 64 biter

Todoist for iOS

Todoist for iPadOS

iOS 15 eller senere

iPadOS 15 eller senere

Todoist for AndroidAndroid 7.0 eller senere
Todoist for Apple WatchwatchOS 8 eller senere
Todoist på Wear OSEnhver versjon av Google Wear OS
Todoist for LinuxUbuntu 20.04