Støttede betalingsmåter

Enten du vil oppgradere til et Pro-abonnement eller oppgradere teamet ditt med et Business-abonnement, er det flere forskjellige betalingsmåter å velge mellom.

Sjekk Todoist-prissiden for å finne ut mer om prisene og funksjonene som følger med Pro- og Business-abonnementet.

Betalingskort

For å betale med et kreditt- eller debetkort bruker du et av de støttede betalingskortene:

• American Express
  • Discover & Diners Club
  • Japan Credit Bureau (JCB)
  • Mastercard
  • UnionPay
  • Visa og Visa Debit

Todoist Pro

Oppgrader gjennomBetalingsmåterFakturasyklusValuta

Todoist-nettstedet

• Debet eller kredittkort
  • Apple Pay (tilgjengelig i Safari)
  • Kobling
  • SEPA (med navnet ditt og IBAN)
  • iDEAL (tilgjengelig for brukere fra Nederland)
Månedlig eller årligAUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK eller USD
Kjøp i app med AppleBetalingsmåter i App StoreMånedlig eller årligAlle valutaer støttet i App Store
Kjøp i app med GoogleBetalingsmåter i Google PlayMånedlig eller årligAlle valutaer støttet i Google Play

Bankoverføring, sjekk og faktura godtas ikke som betalingsmåte.

Todoist Business

Oppgrader et team til Business-abonnementet gjennom Todoist-nettsteet med et av de støttede betalingskortene.

Raskt tips

Hvis du er en del av et team som har blitt oppgradert til Business, får du automatisk tilgang til Pro-funksjoner i de private prosjektene dine!

Finn ut mer

• Oppdater betalingsinformasjonen til et betalt abonnement, som å endre betalingskortet eller bytte til månedlig eller årlig fakturering.
  • Kanseller et betalt Todoist-abonnement.
  • Hvis det er problemer med å bruke Link for å betale for Todoist, kan du lese hvordan du tilbakestiller Link-kontoen din ved å endre telefonnummeret ditt.
  • Hvis du har problemer med å legge til eller oppdatere betalingsinformasjonen din, kan du kontakte oss.