Sett opp tofaktorautentisering for Todoist-kontoen din

Du ønsker å føle deg trygg og sikker i alt du gjør i livet, spesielt når det kommer til dine personlige data. Det er derfor vi har implementert flere sikkerhetstiltak for å beskytte Todoist-kontoen din.

Om tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering, eller 2FA, legger til et ekstra lag med sikkerhet for kontoen din. Dette laget krever at du bruker en autentiseringsapp fra en tredjepart når du logger på kontoen.

Etter å ha skrevet inn e-postadressen og passordet for kontoen din, vil Todoist be om et 6-sifret engangspassord. Din foretrukne tredjeparts autentiseringsapp genererer dette passordet for deg.

Hvis du har aktivert 2FA på kontoen din, vil du bli bedt om å bruke et engangspassord for en rekke handlinger:

• Logge inn på Todoist-kontoen din
  • Slå av 2FA
  • Endre e-postadressen på Todoist-kontoen din
  • Laste ned en sikkerhetskopi av kontoen din
  • Slette Todoist-kontoen din
  • Se gjenopprettingskodene dine

Raskt tips

Hvis du har mistet tilgang til autentiseringsappen og engangskoden din, kan du finne ut hvordan du ber om en gjenopprettingskode.

Todoist støtter autentitseringsapper installert på mobilenheten din. Hvis du ikke allerede har en godkjennignsapp, som Authy eller Google Authenticator, installerer du en slik app før du konfigurerer 2FA for kontoen din.

Slå på tofaktorautentisering

1. Logg inn på Todoist i en nettleser.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Konto i menyen på venstre side.
  5. Klikk på bryteren under Tofaktorautentisering.
  6. Skann eller kopier den hemmelige koden du ser i autentiseringsappen.
  7. Oppgi gjenopprettingskoden. Du vil se en bekreftelse om at verifiseringen er fullført.
  8. Klikk på Fortsett nederst til høyre.
  9. Rull ned til Ta vare på gjenopprettingskodene dine og klikk på Kopier alle koder.
  10. Klikk på Fortsett.

Raskt tips

Oppbevar gjenopprettingskodene på et trygt sted. Hvis du blir logget ut av kontoen din, kan det hende du trenger dem for å komme deg inn igjen.

2FA er nå aktivert på kontoen din. Hvis du ikke ser innstillingene for 2FA, kan du finne ut hvordan du feilsøker dette problemet.

Slå av tofaktorautentisering

1. Logg inn på Todoist i en nettleser.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Konto i menyen på venstre side.
  5. Bla ned tilTofaktorautentisering og slå innstillingen Av.
  6. Oppgi en engangspasskode fra autentiseringsappen.

Få mer hjelp

Hvis du har problemer med å konfigurere eller bruke tofaktorautentisering på Todoist-kontoen din, kan du finne ut hvordan du feilsøker problemet med konfigurering av 2FA.

Fysiske sikkerhetsnøkler til 2FA støttes ikke ennå. Del dette som en ønsker funksjon.