Administrer faktureringen av Pro-abonnementet ditt

• Pro

Slik oppdaterer du betalingsinformasjonen din

Det er viktig å holde faktureringsinformasjonen oppdatert, slik at abonnementet ditt forblir aktivt. Hvordan du oppdaterer faktureringsinformasjonen din avhenger av hvilken plattform du brukte da du satte opp abonnementet:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Åpne Abonnement-fanen.
  4. Klikk på Gå til fakturering.
  5. I Betalingsinformasjon-seksjonen klikker du på Oppdater informasjon.
  6. Oppdater informasjonen din.
  7. Klikk på Lagre.

For å endre faktureringsinformasjonen din via App Store, kan du følge Apples instruksjoner.

For å endre faktureringsinformasjonen din via Google Play, kan du følge Googles instruksjoner.

Slik oppdaterer du kortinformasjonen din

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Åpne Abonnement-fanen.
  4. Klikk på Gå til fakturering.
  5. I Betalingsmåte-seksjonen klikker du på Legg til betalingsmåte.
  6. Skriv inn den nye kortinformasjonen din.
  7. Velg om du vil bruke dette kortet som standard betalingsmåte.
  8. Klikk på Legg til.

For å oppdatere kortinformasjonen for App Store, kan du følge Apples instruksjoner.

For å oppdatere kortinformasjonen din for Google Play, kan du følge Googles instruksjoner.

Slik endrer du fakturasyklusen din

Pro-abonnementet er tilgjengelig på en månedlig eller årlig basis, og du kan endre faktureringssyklusen din når som helst.

Hvordan du endrer faktureringssyklusen din (samt implikasjonene endringen fører til) avhenger av om du oppgraderte fra Todoist-nettstedet eller via en tredjeparts butikk.

Hvis du oppgraderte til Pro-abonnementet med et debet- eller kredittkort fra nettstedet vårt, ser du her hvordan du endrer fakturasyklus:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne Abonnement-fanen.
  4. Klikk på Gå til fakturering.
  5. Klikk på Oppdater abonnement til høyre.
  6. Velg den nye faktureringsperioden, månedlig eller årlig.
  7. Klikk på Velg.
  8. Klikk på Fortsett for å lagre endringene.

Endre fra månedlig til årlig

Når du endrer fakturasyklus fra månedlig til årlig, etablerer du en ny fakturasyklus som starter på den dagen.

Abonnementet ditt vil automatisk fornyes nøyaktig ett år fra den datoen du gjorde endringen. Hvis du har ubrukt tid igjen på ditt tidligere månedsabonnement, vil denne tiden trekkes fra den kommende fakturaen din for det årlige abonnementet.

• Eksempel: Hvis du setter opp et månedlig Pro-abonnement den 20. april 2022, og bytter til årlige betalinger 16. mai 2022, vil den nye fakturasyklusen starte 16. mai. Fornyelsesdatoen din vil derfor settes til 16. mai 2023. Verdien til de gjenværende fire dagene av det månedlige abonnementet vil trekkes fra den neste fakturaen din.

Endre fra årlig til månedlig

Når du endrer fakturasyklus fra årlig til månedlig, vil abonnementet ditt automatisk fornyes nøyaktig én måned fra datoen du gjorde endringen.

Den gjenværende tiden på det tidligere årlige abonnementet vil konverteres til kontokredit, som brukes til å delvis eller helt dekke kommende månedlige betalinger, frem til kontosaldoen din er tom.

• Eksempel: Hvis du setter opp et årlig Pro-abonnement den 20. april 2020, og bytter til månedlige betalinger 20. juli 2022, vil den nye fakturasyklusen starte 20. juli 2022. Fornyelsesdatoen din vil da settes til 20. august 2022. De gjenværende ni månedene til det tidligere årlige abonnementet vil konverteres til kontokredit. Denne krediten brukes til å betale kommende månedlige fakturaer frem til saldoen er tom.

For å endre fakturasyklus via App Store, kan du følge Apples instruksjoner. Hvis du abonnerte via App Store eller Mac App Store og endret fakturasyklus fra månedlig til årlig, eller vice versa, vil endringen først tre i kraft når den nåværende syklusen er ferdig.

• Eksempel: Hvis du har et årlig abonnement, og du endre faktureringen til månedlig mens du fortsatt har seks måneder igjen av abonnement, beholder du det årlige abonnementet frem til det utløper. Når abonnementet utløper, vil den nye månedlige fakturasyklusen begynne.

Hvis du ønsker å endre fakturasyklus fra månedlig til årlig, eller vice versa, kan du kansellere det nåværende abonnementet ditt via Google Play. Når du har gjort dette, kan du abonnere igjen ved å velge den nye fakturasyklusen.

Siden fakturasyklusen til løpende abonnementer kjøp via Google Play ikke kan endres, vil dette ikke ha noen innvirkning på din nåværende fakturasyklus. Du vil ganske enkelt etablere en ny fakturasyklus når du abonnerer igjen.

Vanlige spørsmål

Hvis du har et årlig abonnement, kvalifiserer du for en refusjon innen 30 dager fra kjøpet eller fornyelsen. Du finner instruksjoner om hvordan du ber om en refusjon her.

For å endre betalingsmåten din, må du kansellere ditt nåværende abonnement og abonnere på Todoist Pro-abonnementet igjen med din foretrukne betalingsmåte.

Obs

Merk det følgende: Hvis du abonnerer via App Store eller Google Play, vil betalingen for abonnementet trekkes umiddelbart selv om du fortsatt har gjenværende Todoist Pro-tid på kontoen din (den legges til igjen når det betalte abonnementet dit utløper).

Dessverre, på grunn av en begrensning i betalingssystemet, vil du ikke kunne slette kortinformasjonen din før du legger til et nytt kort på faktureringssiden. Kontakt oss for å be om at kortet slettes fra kontoen din.