Introduksjon til kommentarer og filopplastinger

• Beginner
  • Pro
  • Business

Ta tilbake tiden du bruker på å jakte på informasjonen du trenger for å få ting gjort. Med oppgave- og prosjektkommentarer kan du legge til notater, laste opp filer, og diskutere med kollegene dine. Alt forblir organisert i oppgavene og prosjektene dine, så du kan sette i gang med å arbeide umiddelbart.

Legge til kommentarer og filer i oppgaver

Obs

Kommentarer er alltid listet opp kronologisk. Du kan ikke manuelt endre rekkefølgen på dem.

1. Før pekeren over en oppgave og klikk på snakkeboblen, som dukker opp til høyre for oppgavenavnet.
  2. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  3. Klikk på en av følgende:
    • Binders: Legg ved en fil. Se alle støttede filtyper.
    • Mikrofon: Ta opp en lydkommentar.
    • Emoji: Legg til en emoji.
  4. Tagg noenfor å varsle dem om kommentaren din, hvis nødvendig.
  5. Klikk på Kommenter for å lagre den.

Legg til kommentarer og filer i prosjekter

Prosjektkommentarer legges ved hele prosjektet, i stedet for én enkelt oppgave. De organisere viktig prosjektinformasjon og filer på ett sted. Hvis du jobber i et delt prosjekt, er prosjektkommentarer hendig for å sørge for at alle er oppdatert.

1. Klikk på prosjektet i sidestolpen.
  2. Klikk på kommenter-ikonet øverst til høyre.
  3. Skriv inn kommentaren din, eller klikk på bindersen for å legge ved en fil.
  4. Klikk på Kommenter for å lagre den.

Varsle noen om en kommentar

Det vil være tilfeller der du skriver en kommentar og vil forsikre deg om at teammedlemmer ser den. I disse tilfellene kan du varsle dem.

Obs

For å varsle noen om en kommentar i et privat prosjekt, må du først dele prosjektet med personen. For å varsle noen i et teamprosjekt, må du forsikre deg om at personen er en del av teamet ditt.

Hvis du vil varsle noen i kommentaren din, gjør du følgende:
  1. Start en ny oppgavekommentar eller prosjektkommentar i et delt prosjekt.
  2. Hvis du vil varsle den andre personen direkte:
    • Skriv @ i kommentarfeltet og begynn å skrive navnet til personen.
    • Du vil se en liste med navn som matcher det du skriver. Når du ser personen du vil varsle, klikker du på navnet.
  3. Hvis du bare vil varsle noen uten å gjøre det direkte, gjør du følgende:
    • Klikk på feltet ved siden av Varsle.
    • Velg brukerne du vil varsle ved å klikke på navene deres (eller klikk på Alle, hvis du ønsker å varsle alle i prosjektet).
  4. Når du publiserer kommentaren, vil de valgte personene motta kommentaren i varslene sine.

Filtyper

Dette er filtyper som støttes i Todoist:

• .csv
  • .docx
  • .fodg
  • .fodp
  • .fods
  • .fodt
  • .gif
  • .gz
  • .ips
  • .jpeg
  • .jpg
  • .json
  • .key
  • .log
  • .md
  • .msg
  • .mov
  • .mp4
  • .numbers
  • .odf
  • .odp
  • .ods
  • .odt
  • .pages
  • .pdf
  • .png
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx
  • .webm
  • .webp
  • .zip